دانستنی‌های ام اسزندگی با ام اس

سیر و ام اس: مصرف سیر چه تاثیری بر بیماری ام اس دارد؟

خواص پزشکی سیر در 3000 سال قبل از میلاد شناخته شد. فواید عملکردی سیر شامل فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد سرطانی، فعالیت آنتی اکسیدانی، توانایی در کاهش بیماریهای قلبی عروقی، بهبود عملکرد سیستم ایمنی در بیماری ام اس و فعالیت ضد دیابت است.

چه ارتباطی بین سیر و ام‌اس و درمان این بیماری وجود دارد؟

مطالعات اخیر مزایای دارویی و همچنین مکانیسم های عملکرد آن از جمله بهترین راه های ممکن برای مصرف سیر را مشخص کرده است. این مطالعات همچنین تاثیر سیر بر بیماری ام اس را بررسی کرده اند و معتقدند که ممکن است این ماده غذایی روند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش دهد.

فواید تغذیه‌ای سیر و ام‌اس

سیر ازنظر مواد مغذی بسیار غنی است. با این حال، شما معمولا مقادیر زیادی از آن‌ها را از پودر سیر به دست نمی‌آورید. بااین‌حال در هر 2 قاشق غذاخوری پودر سیر مواد مغذی زیر را خواهید یافت:

  • 6 درصد از ارزش روزانه (DV) آهن
  • 5 درصد از DV برای پتاسیم
  • 6 درصد از DV برای فسفر
  • 5 درصد DV برای روی
  • 11 درصد از DV برای مس
  • 8 درصد DV برای منگنز
  • 8 درصد DV برای سلنیوم
  • 7 درصد DV برای ویتامین B1 (تیامین)
  • 19 درصد DV برای ویتامین B6

سیر همچنین دارای مقدار کمی (بین 1 تا 4 درصد DV) برای اکثر ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری دیگر، ازجمله ویتامین‌های کمپلکسB ، ویتامینE ، کلسیم و منیزیم است. بر اساس مطالعه سپتامبر 2013 در مجله بین المللی پزشکی و علوم پزشکی، سیر همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مبتنی بر گوگرد است.تصور می‌شود که این ترکیبات مفید فعال زیستی منبع اصلی مزایای سیر برای سلامتی است .

 

خواص سیر برای سلامتی

طبق مطالعه انجام‌شده در مجله بین‌المللی پزشکی و علوم پزشکی، سیر از 1500 سال قبل از میلاد مسیح برای پیشگیری و درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شده است. این مطالعه فوریه 2014 در مجله Avicenna of Phytomedicine گزارش داد که سیر در درمان بسیاری از بیماری‌های مختلف ازجمله آرتریت، عفونت‌های تنفسی، اختلالات گوارشی، نیش مار و حشرات ، بیماری‌های زنان و بیماری‌های عفونی تاثیر دارد.

این ماده غذایی فواید بسیار بالقوه‌ای برای سلامتی دارد. هردوی این مطالعات بیان کردند که سیر می‌تواند به موارد زیر کمک کند:

  • پشتیبانی از عملکرد سیستم ایمنی بدن در بیماری‌های مثل ام‌اس
  • حمایت از پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی
  • کاهش فشارخون بالا
  • کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید
  • پیشگیری و کاهش پیشرفت سرطان
  • کاهش سطح گلوکز خون و پیشگیری از دیابت
  • حمایت از سلامت کبد

سیر همچنین دارای خواص ضد میکروبی مفیدی است و به‌عنوان بخشی از درمان بیماری‌های مختلف ویروسی، باکتریایی، قارچی و انگلی در نظر گرفته می‌شود.

بیماری ام اس

سیر و ام‌اس

همان‌گونه که در مطلب بالا مشخص شد، سیر دارای باکتری‌های پری بیوتیک است که در تغذیه پروبیوتیک و تقویت سیستم ایمنی و مدیریت بیماری ام اس تاثیر مثبت دارد.

در طول 25 سال گذشته، بیش از 1000 مطالعه اثرات درمانی احتمالی سیر را ارزیابی کرده‌اند. این ماده غذایی تاثیرات زیادی در کنترل سطح کلسترول، فشارخون بالا و سرطان دارد. بر اساس مطالعات علمی، گاهی سیر به‌عنوان درمانی برای سرماخوردگی توصیه می‌شود .

برخی تحقیقات در زمینه سیر و ام‌اس نشان داده‌اند که سیر ممکن است دو نوع سلول ایمنی، ماکروفاژها و لنفوسیت‌ها را تحریک کند. هیچ مطالعه بالینی به‌طور مستقیم تأثیر سیر بر MS یا سایر بیماری های خود ایمنی را ارزیابی نکرده است . بااین‌حال، ازنظر نظری، سیر می‌تواند از طریق فعالیت تحریک سیستم ایمنی بر روند بیماری تأثیر منفی بگذارد و جلوی پیشرفت آن را بگیرد.

در مورد بهترین شکل و دوز سیر اختلاف‌نظر وجود دارد. سیر ممکن است لخته شدن خون را مهار کند. بنابراین باید در افرادی که دارای اختلالات انعقاد خون هستند، افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند و افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون یا آسپرین مصرف می‌کنند، اجتناب شود.

 

نحوه تاثیر سیر در کاهش علائم بیماری ام اس

انتخاب رژیم غذایی سالم می‌تواند برای افراد مبتلابه ام‌اس مفید باشد و برخی تغییرات ممکن است پیشرفت بیماری را تغییر داده یا از علائم خاصی جلوگیری کند.

فلور روده یک سیستم بسیار پیچیده از میکروارگانیسم‌های موجود در روده است. این‌ها تا حد زیادی باکتری هستند. باکتری‌ها مسئول تجزیه غذا و مواد مغذی هستند و نقش مهمی در سلامت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کنند. خوردن غذاهای غنی از فیبر برای فلور روده سالم بسیار مهم است. فقدان فلور روده سالم می تواند شما را در معرض ابتلا به تعدادی از بیماری‌های نقص ایمنی قرار دهد.

نویسندگان یک مطالعه منتشرشده در Nature Communications معتقدند که بازیابی فلور روده با استفاده از پروبیوتیک‌ها ممکن است برای افراد مبتلابه ام‌اس مفید باشد. پروبیوتیک‌ها با تقویت سیستم ایمنی بدن، سطح باکتری‌های مفید در روده را افزایش می‌دهند.

علاوه بر پر کردن روده با باکتری‌های خوب، تغذیه آن‌ها نیز مهم است. غذاهایی که باکتری‌های پروبیوتیک را تغذیه می‌کنند پری بیوتیک نامیده می‌شوند و بیشتر آن‌ها فیبر هستند. سیر نیز دارای پری بیوتیک است. برخی محققان معتقدند، سیر یکی از مواد غذایی است که تاثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم ام‌اس دارد.

بیماری ام اس

منابع : ۱۲ – ۳

 

4.7/5 - (23 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن