دارو های ام اس

آمپول ربیف

داروی ربیف

آمپول ربیف یک داروی اصلاح کننده بیماری برای عود مجدد بیماری ام اس است.

شما هفته ای سه بار ربیف را زیر پوست تزریق می کنید تا تعداد و شدت عود را کاهش دهید. در مقایسه با مصرف تسکین دهنده‌ها ، تعداد عودها را حدود یک سوم (30٪) کاهش می دهد.

عوارض جانبی شایع شامل علائم شبیه آنفولانزا و واکنش های محل تزریق است.

آمپول ربیف در ام اس چه کاربردی دارد؟

آمپول rebif یک داروی اصلاح کننده بیماری (DMD) برای بیماری MS عود کننده است. تعداد عود شما کمتر از آن است که ممکن است بدون درمان داشته باشید و هر عود شما باید کمتر باشد.

Rebif یک DMD نسبتاً موثر (رده 1.1) است. در کارآزمایی های بالینی افرادی که Rebif مصرف می کنند حدود 30٪ عود کمتری نسبت به افرادی که تسکین دهنده‌ها داشتند. در آزمایشات بالینی ، اسکن MRI نشان داد که افراد مبتلا به Rebif مناطق جدید ، ضایعات) کمتر ، کوچکتر و یا جدید ندارند. Rebif همچنین ممکن است باعث کاهش سرعت ناتوانی مرتبط با MS شود.

چه کسی می تواند ربیف را مصرف کند؟

آمپول ربیف را می توان برای بزرگسالان مبتلا به MS فعال عود کننده مجدد تجویز کرد.

Rebif از سال 2002 برای استفاده در NHS تأیید شده است. فقط توسط متخصص مغز و اعصاب تجویز می شود.

موارد منع مصرف آمپول ربیف

اگر مشکلی در سلامتی دارید یا داروهای دیگری مصرف می کنید ، مهم است که به تیم ام اس خود بگویید. اگر افسردگی شدید یا افکار خودکشی داشته باشید ممکن است استفاده از آمپول ربیف مناسب نباشد.

آمپول ربیف و بارداری

آمپول ربیف و بارداری
آمپول ربیف و بارداری

توصیه های تجویز شده برای آمپول ربیف در دوران بارداری و شیردهی کاملاً محتاطانه است. با این حال ، ثبت بارداری و تجربه بالینی هیچ خطر افزایشی برای سلامت مادر یا نوزاد با ربیف نشان نداده است.

اگر قصد باردار شدن دارید ، با پرستار ام اس یا متخصص مغز و اعصاب در مورد اینکه آیا باید تا زمان بارداری به مصرف ربیف ادامه دهید صحبت کنید.

اگر در حین استفاده از داروی ربیف باردار هستید ، ممکن است متخصص مغز و اعصاب یا پرستار ام اس به شما توصیه کند که مصرف آن را قطع کنید. این توصیه ها بسته به میزان فعال بودن ام اس و فواید و خطرات آن برای شما و کودک شما است. زنان معمولاً در دوران بارداری عود کمتری دارند. بنابراین ممکن است ادامه مصرف آمپول Rebif لازم نباشد. با این حال ، اگر ربیف در دوران بارداری متوقف شود ، چندین ماه طول می کشد تا هنگام شروع مجدد ، به اثربخشی کامل برسد و ممکن است در چند ماه اول پس از زایمان ، عود را کاهش ندهد.

در دستورالعمل های بارداری مصرف ربیف در دوران شیردهی در صورت لزوم بی خطر است.

 

نحوه تزریق آمپول ربیف

شما سه بار در هفته آمپول ربیف را زیر پوست تزریق می کنید. آمپول ربیف در چندین قالب مختلف ارائه می شود.پرستار ام اس شما می تواند دستگاه های مختلف تزریق را توضیح دهد و به شما کمک کند مناسب ترین را برای خود انتخاب کنید.

پرستار ام اس شما نحوه تزریق را به شما نشان می دهد ، در مورد موارد کاربردی بحث می کند و در صورت نیاز به شما مشاوره یا آموزش و پشتیبانی مداوم می دهد.

برای اینکه بدن شما به عادت به Rebif عادت کند و تأثیر عوارض جانبی را کاهش دهد ، پزشک یا پرستار ام اس ممکن است پیشنهاد کند که دوز کمتری را شروع کنید.

عوارض جانبی ربیف

بررسی اجمالی
عوارض جانبی شایع عبارتند از:

علائم آنفولانزا مانند سردرد ، درد و سفتی عضلات ، لرز یا تب ، به دنبال تزریق
واکنش محل تزریق
هنگام شروع مصرف Rebif به احتمال زیاد این عوارض جانبی را دارید. اکثر افراد عوارض جانبی خفیف تا متوسط ​​دارند که با گذشت زمان از بین می روند.

یک متخصص مغز و اعصاب یا پرستار ام اس ممکن است روش هایی برای کاهش این عوارض جانبی پیشنهاد کند از جمله:

برای کمک به علائم شبه آنفولانزا ، ممکن است مفید باشد که زمان روز تزریق را تغییر دهید تا بدترین عوارض را بخوابید
برای کمک به کاهش تب ، می توان پاراستامول یا ایبوپروفن را قبل از تزریق و در فواصل چهار تا شش ساعت پس از تزریق ، در صورت نیاز مصرف کرد

عوارض جانبی شایع (بیش از 1 نفر در هر 100 بیمار)

  • علائم شبیه آنفولانزا
  • سردرد
  • واکنش محل تزریق
  • ناهنجاری های سلول های خونی
  • احساس ضعف یا خستگی
  • مشکل خوابیدن
  • اسهال ، حالت تهوع و استفراغ
  • درد عضلانی یا مفصلی
  • افسردگی

عوارض جانبی کمتر شایع (مبتلا به کمتر از 1 نفر در 100)

  • تغییر در قاعدگی (پریود)
  • ناهنجاری های کبدی
  • عکس العمل های آلرژیتیک
  • مشکلات قلبی و فشار خون بالا
  • کم شدن یا ریزش مو
  • آسیب به رگهای خونی کوچک که منجر به مشکلات کلیوی می شود
  • لیست کاملی از عوارض جانبی در جزوه اطلاعات بیمار درباره تولید کننده گنجانده شده است (لینک
  • خارجی است) (برای قلم از قبل پر شده).

قبل از شروع تزریق  آمپول rebif

 

قبل از شروع Rebif ، شما باید آزمایش خون برای اندازه گیری تعداد سلول های خونی و بررسی عملکرد کبد انجام دهید.

ارزیابی در طول درمان با ربیف

پس از شروع درمان ، آزمایش خون برای اندازه گیری تعداد سلول های خونی و نظارت بر عملکرد کبد ، به طور کلی هر سه ماه برای سال اول ، و سپس با دفعات کمتر انجام می شود. بسته به روش محلی ، آزمایشات ممکن است در جراحی GP محلی انجام شود یا حضور در کلینیک بیمارستان ضروری باشد.

در طی شیوع ویروس کرونا ، ممکن است متوجه شوید که آزمایش خون منظم شما کمتر اتفاق می افتد ، ممکن است در مکان دیگری انجام شود یا به طور موقت متوقف شود. انجمن متخصصان مغز و اعصاب انگلیس (پیوند خارجی است) خطرات و مزایای نظارت بر خون را برای افرادی که Rebif مصرف می کنند ارزیابی کرده است و حداقل یک برنامه زمانی ایمن را برای همه DMD ها در این دوره توصیه کرده است.

توصیه برای Rebif این است که اولین آزمایش خون ، 3 ماه پس از شروع مصرف دارو ، ضروری است ، اما آزمایشات بعدی می توانند به طور موقت متوقف شوند. در صورت مشاهده علائم جدید یا بدتر شدن بیماری MS ، باید با تیم MS خود تماس بگیرید.

ربیف چگونه عمل می کند؟

اینترفرون ها پروتئین هایی هستند که به طور طبیعی در سیستم ایمنی بدن وجود دارند. تصور می شود که اینترفرون بتا با کاهش التهاب و پاسخ ایمنی که به میلین خود بدن حمله می کند ، عمل می کند.

 

اگر تجربه‌ای در ارتباط با ام اس یا استفاده از این آمپول دارید میتونید اینجا با بقیه به اشتراک بگذارید.

 

منبع:ربیف و ام اس / ربیف

 

آمپول ربیف چیست؟

آمپول ربیف یک داروی اصلاح کننده بیماری برای عود مجدد بیماری ام اس است

عوارض جانبی رایج آمپول ربیف چیست؟

علائم شبیه آنفولانزا
سردرد
واکنش محل تزریق
ناهنجاری های سلول های خونی
احساس ضعف یا خستگی
مشکل خوابیدن
اسهال ، حالت تهوع و استفراغ
درد عضلانی یا مفصلی
افسردگی


نحوه تزریق آمپول ربیف

شما سه بار در هفته آمپول ربیف را زیر پوست تزریق می کنید. آمپول ربیف در چندین قالب مختلف ارائه می شود.پرستار ام ای شما می تواند دستگاه های مختلف تزریق را توضیح دهد و به شما کمک کند مناسب ترین را برای خود انتخاب کنید.


آمپول ربیف چگونه عمل می کند؟

اینترفرون ها پروتئین هایی هستند که به طور طبیعی در سیستم ایمنی بدن وجود دارند. تصور می شود که اینترفرون بتا با کاهش التهاب و پاسخ ایمنی که به میلین خود بدن حمله می کند ، عمل می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن